嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔買+玩絲襪

支持繼續更新
每天穿襪褲外出

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實如果你怕醜既話 可以試下上網買: {: v9 l+ P# G9 p, O( _" t
網上面D size會齊好多 有多D適合高人既size; H5 {7 }: \2 l( B

- s) h, k7 w, E5 v. ^6 o  n. b# Y- i[ 本帖最後由 ll8123 於 2022-3-28 21:30 編輯 ]

8 B+ S: L$ w# G1 G* b5 y- [& ^$ X0 o, @
繼續厚絲,今次150D
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ll8123 於 2022-3-28 21:27 發表   1 {3 o/ x% z: A) M7 c; Z, W1 V
其實如果你怕醜既話 可以試下上網買
  H. E% o0 T' e4 ]網上面D size會齊好多 有多D適合高人既size
" w+ d; G4 p& g2 I) \3 i, O6 N

2 `4 F4 i& C9 g: n# G7 e我唔係太方便網購⋯我都想買啲大碼絲襪

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-3-17 09:09 發表   7 \) K  z: v. H7 g2 I
wow! 不錯不錯很美的絲襪/ V7 X3 O4 I# S9 ?
其實大公司買絲襪, 不雖要女裝去買, @) S/ W+ L5 d! P' a/ j
因為不會理會是什麼人買
* ?9 g6 X. y1 T而且大方一點sale姐姐, 會肯樂意介紹/ O. [5 G3 r7 G) p5 e
當然會問,呢啲係大公司標準對答。你答話 “[佢]穿著xx size,身型肥瘦同我差不多 ...
7 a' t: \  {' d) v, D$ }
1 E. d  c1 ~. F- i5 z+ a2 d我就唔係⋯一般都係啲小店

回復 37# JayLai 的帖子

呢個牌子其實有男裝短襪賣 所以你唔洗驚㗎 我都成日入去買 次次都著男裝入去買 只要你表現得自然 其實都唔會有問題 店員都好nice 嗰度仲有褲同leggings 賣 可以試㗎

唔好意思 早排懶咗 而家繼續update
( X: k- ?7 F9 u, J; b6 V. L% T$ n! v
- k, L- _* f6 s1 Z2 N4 ^
; _' l0 ~. r- ?) W
2 o- `- f; @# o' \9 [6 e[ 本帖最後由 JayLai 於 2022-6-8 00:46 編輯 ]

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-30 05:10 發表   , }  g2 ^* W; ?3 \- h* H2 X
男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose
# D9 x1 u" z( A  K) o. ~5 X9 I5 C, W" @+ W3 l9 [: f
( y+ ?2 E9 L6 _
Ching 你講中咗 我真係踩咗上八佰伴4樓買 . A& i2 [- m- [4 C# C3 G, q7 j" L
我話幫條女買再講身高: X- P5 i: o2 z' k- G
3 r4 j- \8 H3 I, |' a, P- m9 T( p
話說大三巴同威記Calzedonia好似都執咗
5 X9 g3 ~, ~7 b' B; c. N" k# P8 \( K& R" ?! ~) k4 c

引用:
原帖由 CYT 於 2022-4-9 00:07 發表   
) ^9 k6 o. R& s0 A" z呢個牌子其實有男裝短襪賣 所以你唔洗驚㗎 我都成日入去買 次次都著男裝入去買 只要你表現得自然 其實都唔會有問題 店員都好nice 嗰度仲有褲同leggings 賣 可以試㗎
1 t3 n7 T( J# k& I4 L7 }
6 F% h  J7 m2 t( f4 m% }9 Y2 B 下次去埋Wolford

幫女朋友買,係好好的講法
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2022-6-10 16:39 發表   1 w! @( b" K, |3 d4 C1 ?
幫女朋友買,係好好的講法
% a8 x, M6 {. }5 c  q+ |! _* s
) j9 N* K: U9 S  n" m係呀∼我係廿四孝男朋友

繼續買絲襪∼第一次買歐洲絲

回復 53# xuanrui159 的帖子

多謝你支持~我會繼續更新

支持!! 支持!!
3 U0 C( A; c4 l0 a/ s