嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔買+玩絲襪

男仔買+玩絲襪

Hi 大家好: k) a3 M* \; w5 X
, N; P3 C( w  X4 l0 T8 t
唔係好打到字 / J; s2 F  a" b
0 x! e# A$ z) T0 e! g3 W
大家體諒
% Z9 O/ T8 l) o. v7 x+ M9 X3 w8 g0 L7 J2 t# S1 H
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
澳門既CD報到~~

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-6-22 00:29 發表   
4 Y% K; ~' ~' i: [澳門既CD報到~~
" M$ q5 c$ R, t. F

! T# X! K4 z$ uHi∼ 唔知你對絲襪大唔大興趣呢?# K6 y$ I- b7 M% P9 M& P

( s2 C  Z; R3 @9 ^話說我好似打唔到字

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-6-22 06:47 發表   
8 K. J! l5 T' i% @0 e! m* a  q: p4 I9 d! m1 e9 f

( j- l/ g0 E) v1 vHi∼ 唔知你對絲襪大唔大興趣呢?. T' z5 Y/ G% P- w4 k

, G; o" ]1 m( y2 f話說我好似打唔到字
' e& z5 N) m8 t7 w+ B3 |$ k0 Z  X8 _9 _
我對制服同校復興趣大D, 有儲開

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-6-22 06:47 發表   
) z/ n' Z& F( s& j7 w
0 l4 t4 z. z1 Y. z話說我好似打唔到字
( |* Q1 ^- a6 u* Z$ x4 T# r* p* b" g6 c: E3 F6 E$ n5 O: m3 q8 B
系統出唔到廣東話字體,所以打口語就會冇左一D字

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-6-22 23:35 發表   ' M( V, U2 l" m, t4 M

) G/ i- F7 O) Q+ y  A5 C0 {# K' I5 e3 ~8 H! R
我對制服同校復興趣大D, 有儲開
3 t8 F! r7 G; E/ ~$ x, y) U3 n0 w9 g- Q/ m6 F3 S# F5 r( Y
你鍾意澳門邊套校服?7 C/ b  c: ^" O5 V

, i4 p* v7 {2 V7 |& r  P[ 本帖最後由 JayLai 於 2021-6-30 21:10 編輯 ]

(接上文)$ M$ Y0 F8 r9 I6 `6 @2 V; y
又打唔到字
- Q" ?& l" t! \' Z0 E" ^/ F7 _: D, Y3 e' X1 O0 v% [$ Y0 Z
# y2 K: `+ Z2 x' `  G* p6 x. t

夏天見到80D,好熱啊!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2021-7-2 00:14 發表   ) ]$ l8 ?" c( i* ?# t
夏天見到80D,好熱啊!
) o- \% \+ K2 j+ v) S+ @& n/ r& G$ A; p7 A0 ]5 \0 j- I
80D真係濕濕碎,我下身唔著褲直接絲襪當褲著) _$ U3 B  j8 E% d7 y+ p

& {( Y% @! x8 r' e9 p7 v& G/ p同埋我玩過160D 200D

我 summer每日都係 300D 或羊毛褲袜

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-2 12:04 發表   
& s" {& d5 b4 Y3 o; T( e0 c我 summer每日都係 300D 或羊毛褲袜
4 M2 U) s. B( F6 e* _

* i4 ?' l9 v, |300D真係J死人 檔部好舒服; G3 [0 |6 G0 J2 D% C; C
! i4 v3 g3 w/ `. Q; w
而且又唔會透肉,著完好似變女仔

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-2 12:04 發表   
+ y/ y2 d" I& r: z8 }* c我 summer每日都係 300D 或羊毛褲袜
' d, u3 N' u6 Z" q" a: U咁高D數同羊毛你唔熱?

引用:
原帖由 sec2x 於 2021-7-2 15:14 發表   3 W+ s) b! Y* e" U

7 x. J  h, W$ P8 J咁高D數同羊毛你唔熱?
4 o6 b. F8 i& i6 n8 l8 n. P8 ]

/ D# Y3 F, Y' x) M' a7 Y8 I屋企玩+開冷氣的話真係冇乜大不了

回復 13# sec2x 的帖子

其實夏天一個星期有四至五日穿

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-5 10:38 發表   " N% i: g6 M# ~; w" D% k% g
其實夏天一個星期有四至五日穿
& `2 I' f; @+ L; }$ O8 K( H, S
# J/ w3 E* I  M7 B% V你係出街定屋企著?

回復 16# JayLai 的帖子

返工去街經常穿,會著埋高踭鞋

2.CRC ATSUGI 200D 綿柔磨毛發熱連褲襪7 z% S1 \0 T9 ^' ^; ]

1 \- t: R6 T# Q& G. `! u2 p[ 本帖最後由 JayLai 於 2022-6-8 00:51 編輯 ]

著黎睇下
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2021-7-11 09:46 發表   
  R" ?- R- A7 O4 \% E著黎睇下
* E# d" o6 i8 @; [* K, ]* ]  F: M, q7 ]# W) ~" W+ N
唔好啦