嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔買+玩絲襪

今日戰果
6 E3 ~, N$ o4 O# F; y- A
7 {; U# Q5 {6 M  J! E/ s0 n[ 本帖最後由 JayLai 於 2021-7-22 17:26 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-6 07:46 發表   $ u) N2 Y8 {, h! Y3 @1 Q
返工去街經常穿,會著埋高踭鞋
+ V4 u: C4 m0 I: v$ Q
+ w: W1 Z, \% R- e  I7 c; H" N! ]
你女裝出?

D數大會吾透肉,無咁性感!
/ z9 A# L! S/ X) g請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。
& b# c. Q" V4 ~; W" i謝謝分享!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2021-8-10 12:53 發表   
' f) X# H* ]9 L; U2 R- }6 UD數大會吾透肉,無咁性感!7 O. b+ V. M& K" U  f: G5 Y2 o
請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。- f0 W0 k2 ?7 P9 G. a* ]  I
謝謝分享!
5 q4 ?4 H" ~, Q) s7 C* E, F1 v0 i% B/ R- [+ }
我反而覺得厚

其實澳門有冇啲咩地方方便買絲襪?
' E( S& F- z" m/ m1 Z# e& b0 G4 u2 T; j! y( ]5 G

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-21 23:55 發表   
4 d: R! \6 s6 t2 @: G其實澳門有冇啲咩買絲襪
& h; ~. u1 v0 y" K) R: X
0 K$ ]0 O4 K# }$ q# }$ QMINISO囉 再唔係就88伴

引用:
原帖由 Mrng 於 2021-8-23 14:22 發表   
0 Q% [& _/ ~- `6 S1 V) X& _4 h5 u9 B

* {; B+ e$ t/ |# f4 H5 C9 |MINISO囉 再唔係就88伴
. h) A4 T, d+ p/ M6 V1 q1 ?# @! B" E, U9 d9 u( z
八佰伴我都想⋯但女裝部⋯

厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-23 17:55 發表   
7 F! H  H0 Z1 W; d4 z* V* X厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限
# Z. ^7 A( I8 M1 {, p. P
; ^" l1 _7 i( I/ ?# s- Z& I: l其實薄身都好,不過我腳毛多⋯% B2 \4 p+ O/ w0 [8 H* J; J

6 S: A/ [1 n( ^夏天厚都可以,有冷氣就得' A3 Y, b; x; L3 a; A" w8 R: w

6 i6 z' h1 }6 v9 P[ 本帖最後由 JayLai 於 2021-8-23 18:55 編輯 ]

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-23 18:49 發表   , r, j0 D) [: J/ a: [
. m: V: o9 D! b5 w- C) s; g# ^& @
! d5 y. ~8 \+ F/ }$ g3 d
其實薄身都好,不過我腳毛多⋯
- ?! y' ?. r& X4 J% Z  }* c* O/ A
" S0 @/ ^+ W9 H4 `夏天厚都可以,有冷氣就得
2 o; j7 w0 q* s# d& O4 ^, k
0 e' w5 d3 v4 `! C" ^4 R0 v講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-24 22:14 發表   ' P; P, g& H8 U$ ]/ `2 B
: L1 r+ v9 n3 g2 C
: {4 _6 d, X8 g
講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!
( C# m4 k, M9 x1 w& ~  X* _
1 {0 b0 V" h: u' I' k* F$ b
望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-26 12:04 發表   
5 c, V6 C! z0 G- ?/ b% m$ N) y+ i# p' F

/ ^; R  L: ?# h7 K$ x* ^望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁
$ m7 `4 h, y- p. a6 d9 i3 i
成套買返黎試

我在八佰伴或UKtights買多.

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-28 00:27 發表   
" k, Z8 J4 G* ~* g我在八佰伴或UKtights買多.
0 d, e: g% w" S" K" f9 ~) @
  O* ]% A( Z0 U" J$ A5 l女裝去八佰伴買?

看來你想試女裝.
" y& O' L9 |  H+ x( Q買套試試

回復 34# JayLai 的帖子

男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-30 05:10 發表   
$ b$ l, ~, j$ m9 {+ b# w# i男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose
1 v7 w/ T9 R1 D2 F" h: _/ e. X
. }2 T; i. @" r# s呢啲女裝店我真係唔敢去買

新絲襪

. l8 a: ^. }$ W' A, d/ O8 Q& i: H: S, K4 _  Z" h; I- s4 e
160D+80D8 c; g. J7 v1 z, a  l5 S

% ?  B' Y; s4 v[ 本帖最後由 JayLai 於 2022-3-17 19:31 編輯 ]

wow! 不錯不錯很美的絲襪/ }; y- ?: |5 y, m
其實大公司買絲襪, 不雖要女裝去買  [0 W3 T" f; A) [/ z8 J' Y- s. J4 s
因為不會理會是什麼人買1 v  S/ w3 x: `; k( W0 m  `4 j, j
而且大方一點sale姐姐, 會肯樂意介紹
5 a: ~  n" n1 I) n0 U當然會問,呢啲係大公司標準對答。你答話 “[佢]穿著xx size,身型肥瘦同我差不多,平時喜歡xx 類型內衣”就得,有啲野心照就算,無必要直接講埋出黎話係自用。
" }  P( W' \9 {- x; Z另外呢,拜託拜託,唔好揀人多旺場時間走入去,做你一單生意而嚇走現場幾個女顧客的話,我係sales我都唔會俾好面色你睇啦,
3 ~4 b6 s+ y; I, A, e, v
/ H6 b# |9 ?" H- @8 U6 Q[ 本帖最後由 ngyl1394 於 2022-3-17 09:15 編輯 ]