嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想知道大家到底有幾高和幾瘦:3

看來好多姐姐都系170幾cm...你地都好高呀><...(對小嘉來說)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
身高<160cm* s, {8 @$ f$ F5 q6 c1 [; U" ]
體重<50kg (但係我想再瘦啲)' Z0 f7 X; y( Q( X
, o+ p1 ~1 I3 X0 {
不嬲矮開,讀書嗰陣排隊多數排頭幾個
* j& X* {! a7 B" [- m0 [; E9 T  X$ j體重方面反而小學肥過重過,人大咗反而肥唔返重唔返 (咁樣幾好 )

竟然有姐姐同小妹差吾多XD( P1 w' u% ^' m6 `  U
引用:
原帖由 Shion 於 2014-10-9 08:16 發表   4 p- p& u  R/ A# `3 w4 A( f
身高

引用:
原帖由 紫_wInG 於 9/10/2014 07:47 發表   
- B$ Z# L* M% s3 ~* F9 X竟然@@!!# m; E- r% t! G. s5 }
看樣子不像啊:o
/ ^$ D( G' Q% U
4 [# L" ~3 F. L8 q妳們倆是我們家迷你和年紀小的代表…
6 S5 h7 x0 q2 n4 M* @' h( k& P' K: k! D6 x5 B7 E
這話題倒引起不少討論呢…

小嘉不算年輕吧lol...20碎/___\- P* l; v! u: n5 h$ j
最不想踏入的2字頭也finally...
% w4 O0 \8 f+ _1 `: G5 D8 ^
引用:
原帖由 annachan 於 2014-10-9 18:34 發表   $ u6 e$ I: F4 l; P2 Y
2 Z2 v* ?- ?. H4 o" o& W$ b
妳們倆是我們家迷你和年紀小的代表…
4 [( [1 ^" ~% ~" o
7 f5 k! [' S$ H6 j/ E" H這話題倒引起不少討論呢…

身高170,重58kg。至少仲满意自己嘅身型,着连身裙时上身和裙长都好协调。
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

是過膝的那種連身裙嗎@@?1 E, z" U$ o5 p! g
引用:
原帖由 yuanyi91 於 2014-10-9 19:01 發表   
2 ]: K% l) j) p. _/ [' b% N: q; B, s; w身高170,重58kg。至少仲满意自己嘅身型,着连身裙时上身和裙长都好协调。

17x 50kg

50kg都仲算瘦呀xd
& I7 F9 p- E, r( R! t吾好咁吾開心啦xd
; R6 r! s9 b/ K$ \
引用:
原帖由 zeruel05 於 2014-10-9 23:21 發表   
2 ]$ |" `. f. u: H* u/ t; j4 \6 S17x 50kg

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-10-8 22:27 發表   
  c3 K9 Z, E4 c7 }" W177cm
1 S& F2 L4 Y# Z2 [& F' c; V56kg=123磅
3 v' E! W8 `9 o0 R身高太高引人注意,脂肪不夠喉結又太明顯
2 E# h  o4 [! e+ u7 L好希望身高能減個10公分
6 I, j/ H/ U/ m* _" f- d+ ^/ K% O# c  Y6 s" `0 D* r5 K
好羨慕阿,我173cm 已經65公斤了>"<

岩岩膝上一寸。因为係dg的連身裙设计,长度稍微短点。
/ C# K. _* G' `8 X, ]: c- g4 [& F# _
$ S0 q# ]: V9 R+ v
引用:
原帖由 紫_wInG 於 2014-10-9 19:43 發表   . w- C1 y& L8 a1 @0 c1 k
是過膝的那種連身裙嗎@@?  W& g7 M1 j: f) k! T
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

那種連身裙好漂亮啊!!:D
" v" @0 D% S- D0 U: {) t! z  ?小妹不喜歡太長的:)
. ]3 S# w# ^$ b: t1 s+ @
引用:
原帖由 yuanyi91 於 2014-10-10 20:06 發表   - d+ D. u- R  w
岩岩膝上一寸。因为係dg的連身裙设计,长度稍微短点。
4 f* s- A+ z' P1 B( t, D. A, o3 w% s4 d: Y/ V0 K5 Q

我又報。我165cm.68kg.覺得自己男黎計又肥又矮囉

喜歡cd的心最重要 5 W! A3 U- d# \. a, G4 _
180cm好高啊..小嘉都想高d : {7 I" i' m+ R! G0 y% _+ N: {
引用:
原帖由 風晴雪 於 2014-10-12 13:01 發表   ' l; a# c" q) J
我屬於完全不適合CD的類型
* f! }/ j, C  \" N5 a$ A180cm、80kg4 P* t! R5 N2 Q- B4 T& c: L
但是 我就喜歡CD

醬已經156.5cm+120磅了
- g" y( ^- N0 u- M* J, D5 [: R3 u) B但係肥肥地都好
7 m" D# c! `/ X
. J% g8 Y+ b5 U8 H! ?[ 本帖最後由 carmenlee 於 2014-10-13 08:45 編輯 ]
10 Lionel Messi
生活照請看fb,ig,歡迎搭訕
http://instagram.com/carmen19991231

肥肥地好啊xd
3 B; K& [; H8 X$ M1 @2 i有肉地xd會好好攬:3. I& |1 P2 q4 o5 V$ C* u0 R
120都不算肥><..
6 o8 H$ X1 `9 n3 L& h/ ^
引用:
原帖由 carmenlee 於 2014-10-13 08:18 發表   : S7 a* {/ l4 @, t8 Q) I
醬已經120磅了 2 m9 }- R; g! z; f6 c
但係肥肥地都好

我167cm 124磅) K/ A. R: b9 S4 X0 P6 U
原來有姊妹同我差唔多

好平均啊個身型:31 q$ Q7 N; B, }8 k3 r
引用:
原帖由 priscilla908 於 2014-10-13 12:53 發表   
" G* x' _3 f2 L( D# j我167cm 124磅- M- A3 o  F' u
原來有姊妹同我差唔多

166cm左右 約125磅

點解咁多姐妹都有平均身型架T^T1 [# l! G$ x9 Q6 f
引用:
原帖由 jacjac 於 2014-10-13 14:20 發表   
' `* Q; |( c) D% H) P7 p( L" L0 k166cm左右 約125磅