2014特備節目-戀之女神選舉2014(獎品豐富)

其實我覺得煩咁多仲咩  想參加就參加
放得相早就有諗過會唔會比人偷相(最少我有諗)你放得相就冇咩私穩
我覺得係度係得到姊妹支持係最重要

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

I AM KITTY

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

ONE MORE

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唉...搞到我好似奸商甘...好傷心......
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2014-5-1 17:54 發表   
唉...搞到我好似奸商甘...好傷心......
鬼叫頭post個格式,特別係講肖像權個幾行特別細咩。
簡直係根足d拍賣網既奸商格式。
(出特別大字,唔同顏色,最重要個幾行特別細字,篇野又鬼咁長,好易miss左個幾行。)
唔知係咪上得網拍多,學晒d錯野?

正常有上網買過野既人,就咁睇真係覺得奸奸地架。

我唔想同唔明白既人同知D唔知D既人嘈,

總之識我既CD/接觸過過我既CD佢地明就得

我亦都唔需要全世界人認同我既做法
反正我今次只係幫版主,其他野,要念歪既奈唔何.

說畢
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2014-5-2 16:39 發表   
我唔想同唔明白既人同知D唔知D既人嘈,

總之識我既CD/接觸過過我既CD佢地明就得

我亦都唔需要全世界人認同我既做法
反正我今次只係幫版主,其他野,要念歪既奈唔何.

說畢
唔好唔開心喇!出了力一定有人欣賞的。

.

大家都只不過是平心、理性有健設性地討論。
不要小小事就以為是人心攻擊、生氣等這些孩子表現。

倒數四日。不過我相信要最後一日先會有“參賽者”up相

引用:
原帖由 angela_fung 於 2014-5-6 10:03 發表   
倒數四日。不過我相信要最後一日先會有“參賽者”up相
我亦都啱啱up左相,支持一下大家,玩得開心D!

[版主管理留言]2014-5-13 20:18 by cdtvokmeme 我有一件和你完全一樣的playboy泳衣哦, 你真有品味!! haha

其實參加比賽同自拍區放相都有一樣嘅risk 俾人偷相, 所以我想大家参加得都唔會太介意私隱藏既問題. 反而我好奇好似無人參加咁, 係咪真係Last day 先有人參加

咦原來是10號 之前一直看錯20號orz

引用:
原帖由 isitalie 於 2014-5-7 22:45 發表   
支持大小姐參加

引用:
原帖由 kitkit425 於 2014-5-7 23:34 發表   

支持大小姐參加
啊 謝謝啊(//艸//)

引用:
原帖由 isitalie 於 2014-5-7 22:45 發表   
你快D 參加啦xD

引用:
原帖由 wendy2006 於 2014-5-9 15:30 發表   

你快D 參加啦xD
大小姐參加了 還有很好看

大家都參加吧@@睇得出今次攪得好比心機

引用:
原帖由 isitalie 於 2014-5-10 00:10 發表   
現在都很多人參加了 明天最後一天應該會更多

引用:
原帖由 isitalie 於 2014-5-10 00:10 發表   
講左我唔會參加,xD
上次自拍比賽夠皮了,,xD

報名期結束了, 何時有票投呢