標題: 訓覺帶bra [打印本頁]

作者: suzuki    時間: 2014-10-21 20:54     標題: 訓覺帶bra

各位sis訓覺個時帶bra會唔會墊野?? : O, b7 j9 t( z
小妹成日覺得唔墊野好似空lel lel咁...但墊左又驚移位搞到訓唔著 + ?$ Y" N. X! j2 \; o
點樣會好d??
作者: chantelise    時間: 2014-10-21 21:11

我唔會帶住訓..可能因為我有少少完美主義, 帶住, 個BRA, 我會怕壓壞佢, D 衫衫我都好唔捨得去整污' E# _# B( T( v3 Z% x7 d
) K# u; |) u6 Z
呀, 仲有...小心bra bra 內有不綉網絲..會有點風險..0 |3 c/ k1 E# O! G
5 t8 u' P+ S! K, o+ G
唔知D女性, 多唔多人係習慣果睡...(我是碌光豬型, 只係我不是女..)
作者: user9527    時間: 2014-10-21 21:39

訓覺帶bra --> 識 d 女仔好多都係著長背心裙/吊帶裙或運動背心訓 , K2 j- N! Q# B% [- V. g1 E  u
不過覺得訓覺帶好箍
作者: ka0987    時間: 2014-10-22 00:05

女仔好似唔帶BRA訓的, 因為好緊...! _* o$ o; |4 y* t8 j$ F! O
但作為一個男人, 想做CD又想體驗下做女性, 我會選擇帶BRA訓, 因為咁先可以令自己有長有胸部的感覺
作者: theanswer4james    時間: 2014-10-22 00:29

穿那些運動胸罩應該感到更舒適
作者: citty2010    時間: 2014-10-22 10:36

作為一個CD,想體驗女性的帶胸圍瞓是正常。不過要選擇有內塾的才會有胸部的感覺, 穿運動胸圍是舒適,但無那感覺。有時我會加個胸部刺激器,使胸部大一點。
作者: misslady    時間: 2014-10-22 16:31

引用:
原帖由 ka0987 於 2014-10-22 00:05 發表   - F9 r* b& @9 Q. |3 A  z
女仔好似唔帶BRA訓的, 因為好緊...- R4 `3 `9 I( o$ ?# G! k
但作為一個男人, 想做CD又想體驗下做女性, 我會選擇帶BRA訓, 因為咁先可以令自己有長有胸部的感覺
& g7 |$ S  _3 c" D0 c9 T: [; e8 j* @
yes a lot do not wear bra while sleeping.
作者: jesstangy    時間: 2014-10-22 18:40

我自己因男性女乳有38B卅C胸, 訓覺多數唔會帶D有underwire嘅 bra... 除非佢喺經舒服.
2 k( `: ?; _; y8 H8 }幾年前女友買左個超軟 Victoria's Secret bra...如果我帶注訓就帶佢
作者: kekuo    時間: 2014-10-23 08:51

帶住訓真係幾緊, 但feel到有個胸都幾enjoy!
作者: suzuki    時間: 2014-10-23 15:41

我又唔覺得訓覺帶好箍, 不過我會聽各位sis o既建議試下運動bra
作者: hongho    時間: 2014-11-2 18:18

我都唔鐘意帶住訓,感覺好緊,同埋因為帶住覺得興奮,好耐都訓唔著
作者: shkathy    時間: 2014-11-2 18:47

I do not like it is because I feel painful in the middle part of my breast.
作者: lenna    時間: 2014-11-7 10:42

我本身會咁樣,但不是經常...
作者: samou    時間: 2014-11-7 11:28

引用:
原帖由 citty2010 於 2014-10-22 10:36 發表   
  u, B' ?: O2 `/ T4 |% J0 ^作為一個CD,想體驗女性的帶胸圍瞓是正常。不過要選擇有內塾的才會有胸部的感覺, 穿運動胸圍是舒適,但無那感覺。有時我會加個胸部刺激器,使胸部大一點。
5 k- _0 K* d( A- E5 a3 v

6 z' w0 p& j! b  a' c什麼是"胸部刺激器", 有圖或鏈接嗎? 好想知。
作者: kk3996955    時間: 2014-11-7 11:44

好想快啲睇下
作者: seven786    時間: 2014-11-11 15:29

昨晚,第一次新買胸圍帶住訓,感覺胸部好enjoy。
作者: Ashley00    時間: 2014-11-11 20:38

會墊埋野呀   感覺會。。。充實啲
作者: jennypao88    時間: 2014-11-14 19:05

都試過,不過冇乜特別
作者: fine.ef    時間: 2015-2-8 17:18

帶BRA睡覺
' M) G0 O3 Y  {& I- t- ^身體的小動作會導致BAR改變形狀/形態
% F) i" f; m2 ]' Q& r) {3 L不舒服事小,導致胸部形狀改變是事大

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0