標題: 新鞋轉贈有緣嘅妳… [打印本頁]

作者: HaileyMiko    時間: 2014-9-23 18:11     標題: 新鞋轉贈有緣嘅妳…

啱啱响順豐攞到對鞋,可惜漆皮尖頭並唔啱鞋翾(腳掌) 好闊嘅我…
2 J& i! {2 f$ D" b) K! m6 T5 \" A4 L& m# W: E. A- U
與其退貨搞一大餐,而家我決定轉贈有緣嘅人。8 F. X" S$ I, Q- d
. L. \6 D3 p/ f* k, ]4 a% N
紅色漆皮,尖頭,size 42, 我唔會寄嚟,要就直接交收…我响沙田區…旺角至大埔我都ok, 如果怕見面要courier 就要妳哋俾喇…我已經送對鞋出嚟,唔係仲要我俾courier 嘛?
: _& m9 [- u( B
) I, k- N3 [3 O9 I1 O想要非常簡單,我會check pm, 第一個(以收pm時間為準) 就會得到。最後,我估雖然呢對係size 42, 由於尖頭關係,可能會更適合size41…
* c7 f( B4 i( ~' M% W) a6 I1 y3 ^+ y% i Here comes the photo of the shoes,
作者: HaileyMiko    時間: 2014-9-23 18:48

Sorry, 咁多位,對鞋已經名花有主喇!
作者: jojoxxx999    時間: 2014-9-23 19:58

有幾高???
作者: G雲喱拿    時間: 2014-9-23 21:09

雖無緣得到,但好欣賞你嘅慷慨
作者: angelice    時間: 2014-9-24 10:56

你好好人哦...慷慨!
; D" W! T& e2 n對鞋睇落好幾好睇...邊間鋪買架? 透露下啦
作者: kelly1983102    時間: 2014-9-24 11:21

建議受益人穿好影相後貼上嚟公諸同好
作者: misslady    時間: 2014-9-24 12:06

this kind of heel.  I always find in fact nee to buy the size in bigger.
作者: HaileyMiko    時間: 2014-9-24 13:24

引用:
原帖由 angelice 於 2014-9-24 10:56 發表   
$ F9 K4 o: n" s9 [你好好人哦...慷慨!
; `) Q. f6 t. q3 o! m) A9 j3 j" [對鞋睇落好幾好睇...邊間鋪買架? 透露下啦
! N8 U* S8 _( G2 G 其實响淘寶買嘅,等我試吓揾返條link啦
作者: chantelise    時間: 2014-10-18 21:03

引用:
原帖由 kelly1983102 於 2014-9-24 11:21 發表   2 N: `3 Z' y6 i$ U) l! t
建議受益人穿好影相後貼上嚟公諸同好
. E: q, }! i+ w
7 K. `9 k/ L& [) H+ {* H
agree!
# P2 p: @* b/ [- f3 E係呢, 有無人post 左?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0