標題: 今日見倒... 可能對部份人有幫助~ [打印本頁]

作者: karen0129lai    時間: 2014-7-25 05:15     標題: 今日見倒... 可能對部份人有幫助~

今日食飯果陣見倒個同事上141睇野, 佢見我見倒, 就同我share佢睇緊咩...
5 _  U: a# b  z6 p6 b1 i; a6 T+ L* f6 P4 m
http://go141.com/zh/14091-%E6%B7 ... 9B%88%E7%9B%88.html3 W3 ]/ E. j) d8 T
0 L& u- G5 r9 D6 }% g
本來諗住唔關事, 但一睇, 原來都關事架喎~
# l* G4 Z( y( a1 x: X* N
: q) l0 m$ a/ Z因為佢有一項係"扮女人一起去街"~ 咁即係可以幫倒某部份唔識化妝, 又未必約倒人教佢化妝既人啦~& w7 f* B) g  }, N( {% y- m

1 v! Q/ y. H% w' x7 O( y9 d只係提議下~
作者: 小山丘    時間: 2014-7-25 10:03

141都有cd服務?
作者: lovable    時間: 2014-7-25 11:05

我都聽過有
作者: ka0987    時間: 2014-7-25 12:59

即係佢幫我扮, 然後一齊出街唔扑野? 係都OK
作者: applebaby    時間: 2014-7-25 16:19

有無人試過?
作者: HAZUKI    時間: 2014-7-25 18:36

我反而對佢啲高踭鞋同女裝有興趣... 8 o/ R8 n' B3 }5 W! w! v
啲高踭鞋好靚, 都係我喜歡的款式
作者: MANYAN    時間: 2014-7-26 00:17

呢d野唔係呢度講好似好d
作者: b031199    時間: 2014-7-26 01:35

我試過啦,出街收$850,一齊出既收多$100) S( N$ O9 w  c0 L! K+ n5 b  P
都唔差既
作者: karen0129lai    時間: 2014-7-26 01:49     標題: 回復 7# MANYAN 的帖子

咁去邊度講會好D?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0