標題: 有CD喜歡穿裙子不穿底褲的嗎? [打印本頁]

作者: henry12367    時間: 2012-8-20 10:26     標題: 有CD喜歡穿裙子不穿底褲的嗎?

有CD喜歡穿裙子不穿底褲的嗎?
, c/ g* L: U5 q" b/ \我好喜歡那種涼涼的感覺
' B, o1 U; e- R: D, y/ U/ s尤其穿出門最刺激
6 K8 {6 v8 ?  g' |大家覺得呢
作者: qwe123asd123zxc    時間: 2012-8-20 11:54

底底一定要穿= =
5 s8 w, Y+ {/ c4 t; F走光的話怎麼辦??
作者: 123jay    時間: 2012-8-20 12:50

i like to do that at home only..
作者: cxyx    時間: 2012-8-20 13:03

我也喜歡在家不穿底,穿裙,好涼!
作者: adam5354    時間: 2012-8-20 17:00

引用:
原帖由 henry12367 於 2012-8-20 10:26 發表   6 T" G$ Y" R- e7 S. C2 ~
有CD喜歡穿裙子不穿底褲的嗎?( A, x! y$ Z. ?' ^2 ]0 h
我好喜歡那種涼涼的感覺
8 _' c3 u: v" \+ R3 I2 M- o尤其穿出門最刺激
" I' i' ^# w& F7 V4 {4 U大家覺得呢
) @$ M9 E9 V' Q/ ]8 k, d6 }7 w
這樣穿出門你的雞雞不會隆起嗎?
作者: 偽娘    時間: 2012-8-20 21:47

不可能吧...在家就得 [想的話]! a3 g6 h, N5 ?) H. J& p7 J
出街咩唔著底褲  只穿裙  雞雞的 _ 會給人看到
作者: liang    時間: 2012-8-20 22:18

穿裙時我喜歡穿底底
5 o# J% P; B  h, ?1 e- |2 Z讓JJ能夠有很緊實的感覺4 T0 P8 T6 I: C" G3 \& w! R* N
讓風吹動裙襬$ ?2 U+ a8 W% h' b
讓膝蓋或是腿部皮膚感受穿裙子微妙的摩擦觸感
作者: bakaruri    時間: 2012-8-21 00:48

Must wear panty la
作者: AliceChong    時間: 2012-8-21 02:52

走光點算? 比人睇哂!
作者: ashleyashley    時間: 2012-8-21 08:09

底底要用黎收JJ....一定要著ka
作者: wky    時間: 2012-8-21 10:55

著Sheer to waist兼有T襠嘅襪褲咪可以唔使著底褲囉
作者: england4ever    時間: 2012-8-28 18:52

穿裙怎可不穿其他東西?這太浪費了。
, `! @/ `1 j" @- W  i2 W我穿裙時,不會穿底褲,但就一定會穿對薄新滑滑的絲襪,因為這才是最高享受,享受住JJ同絲絲的滑滑觸感,裙子同絲襪摩擦時係超舒服,當涼風吹過裙擺同絲襪時,下身完全無束縛,果種涼涼滑滑的觸感,真係超爽!
作者: AliceChong    時間: 2012-8-29 02:13

走光點算? 就算係比人睇, 都只可以比愛人睇
作者: angela_fung    時間: 2012-8-29 09:04

唔出街, 屋企冇人, 點著都得.
作者: karen0129lai    時間: 2012-8-29 22:01

試過一次著one piece既及膝裙出去倒垃圾果陣無著底底, 其實感覺不大~
作者: 謝絕探訪    時間: 2012-9-1 11:32

我D裙好短. s" F0 f1 v, G( ]2 l
唔着底褲
/ b" T% d5 b/ C, Z0 |好易見到patpat
作者: abc123456789    時間: 2012-9-3 17:01

係屋企做最好
作者: pp123    時間: 2012-9-4 02:33

得視情況 !!
作者: rebecca    時間: 2012-10-23 06:30

唔得: M8 }/ V6 j( l4 A9 v/ M0 a2 e
" x: U9 T# @5 i3 t. _/ s# O; \
我只喜歡着超短裙
: ~' ?- N! Z' T% N* [0 E: K2 y2 }+ w' T( X0 e( U- n
最重要係着T back嘛
作者: sophieip    時間: 2012-10-28 18:59

被人偷拍那怎辦, 會原形畢露的啊, 無論如何都穿條底褲吧
作者: 不要問    時間: 2012-10-29 01:36

我是視狀況
作者: angela_fung    時間: 2012-10-29 22:09

點會冇底褲呀? 現形嫁
作者: MUI    時間: 2012-10-29 22:29

或者瞓教果時會唔著底褲既1 P: r6 {0 z/ v9 U- U2 y2 ?; a
出街都唔著就無咩可能啦
作者: wammaw    時間: 2012-10-29 22:29

任劍輝
作者: stellaleung    時間: 2012-11-7 12:13

屋企著裙唔著底褲都仲得,反正無人睇到;但出街唔著底褲?那JJ收在哪兒?
作者: yvonne    時間: 2012-11-8 14:11

一定要穿底裤的, 不然怎么把下面的部分藏好呢?
作者: luckystarex    時間: 2012-11-8 14:21

你下面有反應果陣點算
作者: tsaixiaoai    時間: 2012-11-10 12:22

這樣萬一有感覺的話 就尷尬了說XD
作者: missycnhk    時間: 2012-11-11 14:29

唔著底褲,最起碼都著番條襪褲吧!?
作者: mnrvid    時間: 2012-11-12 20:58

玩咁大
! L* F0 o( z( X3 V+ e
, p6 ?  J* |& |+ Q: ~3 C邊有人敢玩
作者: xiha1991126    時間: 2012-11-14 17:55

你们都好有魄力
作者: MUI    時間: 2012-11-14 20:01

引用:
原帖由 missycnhk 於 2012-11-11 14:29 發表   : ~4 R* F* j, O- E* k! n2 Q
唔著底褲,最起碼都著番條襪褲吧!?
" c7 A$ E. S6 j' P3 b& M
1 ?: t$ V9 Y% [
絲襪直穿都係好正既體驗
作者: mcid885032    時間: 2012-11-14 20:23

會不穿底但是裡面會穿絲襪
作者: kawin    時間: 2013-2-1 21:11

好難唔著架喎 其實
作者: eric1926    時間: 2013-2-2 02:45

光想像就快受不了
作者: szxc2    時間: 2013-3-21 19:57

...一旦...起時怎麼辦?
作者: Dee    時間: 2013-3-22 14:51

好難喎,好似以前唐司長話齋,吊吊 fing,好唔舒服
作者: cding_man    時間: 2013-3-23 01:47

唔可以唔著底底呀! 萬一走光俾人見到下面點算?
作者: whooo    時間: 2013-3-23 02:34

我都鍾意裡面吾著,感覺好舒服同好淫... 最好比人秋水&裝倒tim... 嘻...  3 e  @0 w* O( s9 s" _3 \+ x
不過當然比人發現jj就大件事啦...   所以我諗好難實現. G3 Y5 K' u! B& n
或者我諗如果可以同女主玩野外就可以試下,一定好爽....  諗起都期侍呀....   0 M8 Z2 k. I* H' ]8 Y; X8 }, e
...ar.... 女主人..... ,,,,  i want.... ~~  ^^
作者: 20130312    時間: 2013-3-24 04:20

條裙長嘅就冇所謂, 但裙腳高過膝頭嘅就著番安全D~
作者: cho142536    時間: 2013-3-24 22:06

我會穿底底的(雖然未曾穿上街)
作者: messi    時間: 2013-3-25 23:22

唔箸下面凸起好以比人發現
作者: 妙萍    時間: 2013-3-28 13:46

我勁喜歡穿裙,因為覺得穿裙才夠女性。這是很個人的主觀感覺吧!
作者: shirleung87    時間: 2013-4-16 00:48

我反而覺得一定要打底,.. 咁先似女仔
作者: cyndi0217    時間: 2013-4-16 02:45

我還是都會穿件內褲..被發現還得了
作者: 20130312    時間: 2013-4-16 03:03

如果JJ比D偷拍狂影到咪弊!?
  A' @7 ]- n  @- \比我嘅話我會著番底底~
作者: fung2006    時間: 2013-4-16 10:50

會穿上女性內褲啊
7 H- d" A6 \' ~" I+ x3 t那才是完全的女仔呢% r, ~6 h! ^* i! G" W1 _: ^4 @

. ?# i* i8 O7 d1 X而且內褲可以在走光時保護自己,而且又係給男性幻想9 [0 W: t9 Y3 ~1 x, a' {
一舉多得呢~
$ k7 Y$ [4 ~+ C4 a6 R. w" T4 o+ J/ y
只是...女裝內褲都太細,如有反應便容納不了
; ^, d: f: z( v% k! Y想知道該怎樣辦?
作者: sly2342003    時間: 2013-4-16 12:41

一定要穿
作者: Sila_Ko    時間: 2013-4-16 14:46

穿裙嘅時候一定會著埋底底的# @8 ^2 J( C: _/ z+ y6 L) e  R
唔著底褲個感覺好奇怪
作者: sly2342003    時間: 2013-4-16 15:00

唔著底褲 ,裙仔會污漕
作者: happy2u    時間: 2013-4-16 15:30

喜歡穿絲襪,所以一定把內褲都穿上!
作者: 小西    時間: 2013-4-16 18:52

正常情況下! w4 u1 |. A% j2 F7 R" j. Q
比我一定會著....! O6 v$ U  Z+ C1 r) \# O
唔怕一萬 只怕萬一
作者: bkkss    時間: 2013-11-26 18:31

有時著,去多人嘅地方會,少人就未必會
作者: 1388    時間: 2013-11-26 19:14

出門就覺得over了吧
1 h0 f) g7 a2 f3 L; s9 c如果在家中著這樣還好吧
作者: MUI    時間: 2013-11-27 10:35

唔著底褲,條裙前面會有啲嘢突出嚟4 @  A" M6 V0 P9 p3 x
底褲仲可以厭住JJ,係有用的
作者: DJ.alice    時間: 2013-11-27 14:31

比人睇到事小, 忍不住“起身” 會比較尷尬
作者: siumingc    時間: 2013-11-27 15:00

唔會唔著啦: U; T4 o# w/ ?2 _
唔著好冇安全感
' u1 C8 m& z3 {# W- \同埋都唔係幾衛生啦
作者: MUI    時間: 2013-11-27 16:05

引用:
原帖由 DJ.alice 於 2013-11-27 14:31 發表   - W7 R! ~3 T( [3 Y  T
比人睇到事小, 忍不住“起身” 會比較尷尬
5 K$ u8 H* I% `0 ~: f2 O; C/ U- W/ x8 R  x  C% g* p
男裝起身已經尷尬# o0 f5 o6 Q' Z  b1 m
變裝起身真係比人話變態
作者: bkkss    時間: 2013-11-30 10:24

著百摺裙咪(如果未扯)
作者: kensum    時間: 2013-12-12 16:33

唔著會好易走光, 都係小心d好
作者: bkkss    時間: 2013-12-13 02:17

下身完全咩都冇,得短裙擺~個種feel有d high
作者: osyying    時間: 2013-12-13 04:40

你這問題應該和 CD 無關……# s; S) t( c- E7 G' Y0 x
穿裙不穿內褲,不論女生還是 CD,都只是與性慾有關
作者: jesscd    時間: 2013-12-13 23:23

真正女生都應該睇哩個POST, 學識享受
作者: england4ever    時間: 2013-12-13 23:31

我唔會著底褲,但就一定會著絲襪lor! 著裙既感覺係好舒服,但如果著埋對又薄又滑既絲襪,果種感覺舒服好多,有風吹過絲,裙擺會同絲襪碰觸, 絲質裙最正(如睡裙),再隔住滑滑的絲襪同JJ撫摸,真係好爽!
作者: kinkinbb    時間: 2013-12-14 00:04

我一般都5著底褲xd
作者: bkkss    時間: 2013-12-14 00:30

jj直接同裙擺接觸好high,有時被風吹過好似冇著咁~~
作者: ilovebra    時間: 2013-12-14 17:33

wear pantyhose onlyfeel so good
作者: ya100    時間: 2013-12-14 17:48

常常這樣呀!!感覺超舒服超刺激的~
作者: bkkss    時間: 2013-12-15 18:06

同志喎~~還掂d人又唔會掀你條裙嘅.....驚咩
引用:
原帖由 ya100 於 14-12-2013 17:48 發表   
2 ?8 C5 w6 d. V" R' k5 O: D  t常常這樣呀!!感覺超舒服超刺激的~

作者: 亂之天地    時間: 2013-12-16 23:19

引用:
原帖由 cxyx 於 2012-8-20 13:03 發表   8 H( d) ]9 u/ g! @7 J1 u$ Q% _
我也喜歡在家不穿底,穿裙,好涼!
" H- l0 H( ?0 v6 G* Q. \8 E& L+ x' G3 [  \( x! ?" m
甘樣邊似純情學生妹,不如光豬
作者: pocotv68    時間: 2013-12-17 00:37

緊系穿底底⋯⋯再加襪褲,同裙子磨擦很high
作者: bkkss    時間: 2013-12-24 19:45

短裙加學生襪~被人睇你個種feel正爆~
作者: ting    時間: 2014-1-5 03:21

會著絲襪唔著底褲
作者: 29417557    時間: 2014-1-12 00:31

看情況吧   家裡當然不穿阿><
作者: jesscd    時間: 2014-1-12 00:36

不, 很討厭!!!!
) R- L1 C) E. T8 e( l% i) \& ^8 B% h討厭JJ令裙子漲起的外觀
作者: casl95    時間: 2014-1-12 12:19

一定穿底底
作者: henry12367    時間: 2014-10-23 18:25

作者: Joey123    時間: 2014-10-23 19:05

一定要穿唔係jj會彈起
作者: cd_kana    時間: 2018-4-18 23:26

真係女仔既 唔著都得& U- g" ]7 t- C6 ~- A* B
但CD唔著底出街 走光露左械+ P$ M5 ~* r. m$ K# _) ?/ R# N: k3 J
隨時有排煩...
- o! _4 Z) M9 w+ k2 Y6 U) W  b) D
" R9 Y9 b/ A6 U5 v# K同埋啲底底咁靚 唔著好浪費...
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-4-18 23:55

如果喺屋企着裙就會首底底,但瞓覺就着裙唔着底底,會幻想同另一半洩洩,畀佢一揭裙就插得
作者: Terry9543    時間: 2018-4-19 00:08

試過冇

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0