嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

淘寶網上的0D絲襪

淘寶網上的0D絲襪

依家淘寶有好平(10蚊人仔)都唔駛,就可以買到一對0D的絲襪(應該唔會係0D, 但真係好薄),唔知大家有冇買過和試過?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
穿一次就玩完 ,有D浪費!

買來同女女 玩 "撕" 襪 不會肉痛...2 ?9 A0 B* c9 W0 p* ?9 D

! E( f" k9 S' _不過,現在興隔無縫絲襪直接插入.

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-24 18:09 發表   , B' \7 |; e  G
買來同女女 玩 "撕" 襪 不會肉痛...% u- j0 T; n2 w4 n% }/ R

5 t! h' Z6 ?6 w不過,現在興隔無縫絲襪直接插入.
! R/ S6 L9 {+ X- q: Y
3 H, p" O' }' D6 @1 w直接插入?會唔會痛?% U4 C) d/ D) P) E7 j+ m" [
6 f6 |& ]/ |3 P* z  d
如果對絲襪咁好彈性,不如兩個人一齊著

點樣無縫絲襪法?

引用:
原帖由 1677 於 2024-4-25 00:21 發表   
9 G+ Z, d7 m) K6 t1 S- ~
) S) G; Q+ z' p$ G0 s7 n$ Z6 a9 X: e) t$ P+ y3 P' E+ f7 ?6 ?9 t0 w
直接插入?會唔會痛?4 z: o! A5 n! M+ u

% D' r6 @7 ?1 [- S如果對絲襪咁好彈性,不如兩個人一齊著
" i  I1 O: y5 {- l
/ {/ A/ D4 B0 O- F" s
外國 A片 有咁玩,仲要唔整穿絲襪,隔著絲襪內射埋

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-25 11:04 發表   9 O: v1 G7 O* X; P
點樣無縫絲襪法?
, `4 S0 C, Y( l" D5 b, X: z% ^

: l) U5 a8 {# O: t$ o. J3 _* ~Seamless....8 g5 B$ a8 z  H# ^8 r
7 \: ~7 r. Z# g- {7 u+ I7 s2 i, F
著這種絲襪,隔著不弄穿直接插入
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-24 18:09 發表   
6 z2 w! X  L) Z' E- i買來同女女 玩 "撕" 襪 不會肉痛...% y4 ?: o! U9 P5 }

; k% r! j+ A/ X6 l' u" ^不過,現在興隔無縫絲襪直接插入.
. w: c$ S& n4 P4 x$ p8 o; q* s你著、對方著、定係一齊著住無縫絲襪做愛?

引用:
原帖由 wky 於 2024-4-25 11:56 發表   
1 |7 T# ?% I. ^# {4 w8 o% W# G4 {: ~1 d
你著、對方著、定係一齊著住無縫絲襪做愛?
& @8 C5 W) ^6 b; s. \* {5 e+ r' m) E( f. t3 J  K/ E( {' b4 p
我睇美國 AV 咋....

回復 7# 陳真 的帖子

無縫係咪在褲浪位都唔會咁易爛的?

回復 10# lcw23hk 的帖子

出得無縫 (除非是情趣版) 褲浪位都唔會咁易爛
) z; q6 X: Y9 i% [( I5 C. O5 S& A
3 S6 h- l( i/ T- ^8 `  d9 _我爛既都係鉤絲多...而且好多是所謂的 任意剪 質地,最多穿個洞..; J4 f: G  U$ M- W
# U4 m" ~: Q  V1 F
一對都著到個幾兩個月架..

回復 11# 陳真 的帖子

哦,無縫絲襪係咪以油亮為主,會唔會有d啞光?或者冇咁般光款的?

回復 12# lcw23hk 的帖子

我最初接觸的無縫絲襪,是 Wolford 的 Fatal 15,啞光的.
0 f3 R2 W0 Q- m$ v* k# [CdR 都有隻啞光的

回復 13# 陳真 的帖子

CDR MISS 20成百幾蚊一對,都好貴,師兄介紹的3款牌子的絲襪都有無縫絲襪,都係40-60人仔一對,平好多,有冇試過?

回復 14# lcw23hk 的帖子

當然有...7 E' \) M7 d, M0 S$ x" p- \
( U7 b5 ~! n2 \9 c0 Y
不過我著開都係油亮款無縫
( o2 z  H; x, r8 l% r6 u
8 x$ v. M4 |- d8 V. |3 d5 a- W9 z以我喜歡
, c: q$ w  o0 w. y/ d; q2 J: x1. 涞觅 Limerence M2 x( g: t: q( _5 Y% t* c! |$ b
2.ANSUN 安幸
! H! J) X9 [* T3.綾 天生絲滑

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-24 16:34 發表   
2 f0 v+ }* u* R7 w依家淘寶有好平(10蚊人仔)都唔駛,就可以買到一對0D的絲襪(應該唔會係0D, 但真係好薄),唔知大家有冇買過和試過?
$ b8 ?7 y0 @8 N$ Q  `! C- v
我最平買到¥14.4,3雙裝0d絲襪
9 v4 K4 P% b  f放網袋入洗衣機,洗完已經有輕微勾絲。; v+ `$ ]- Z0 c4 X4 f  [( T1 n
因為係均碼,我腳掌大,又太高,一穿已經"走紗"

不錯!! 不錯!!
. b. ]; a$ a0 s7 j$ }  C+ K

回復 15# 陳真 的帖子

之前我試過綾絲襪(應該係無縫),當時發覺掉檔,又好似好厚咁,所以著咗一次就掉咗了。, Q9 X& j4 ]5 @# M% U3 e
5 d- m/ c  r$ l0 }
見師兄介紹,遲d會再試返。

回復 16# 陳玲玲 的帖子

我見有d做到批發價,幾蚊人仔有交易,有d聲稱係做外銷,但呢批係貨尾/有輕微的勾絲,所以才咁平。" g( r# b4 M. J
( a( W$ ~% ^; E  @, f7 g2 \
十幾蚊3對真係著一兩次真係都冇乜要求,但都估唔到用網袋洗一次就勾絲。。質地上係咪真係超薄、著咗都唔多覺的?
: ]$ d( V- E, q1 s, T& _7 @6 J9 p
9 V" l6 K3 v7 N( g其實有冇大碼的?

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-26 09:49 發表   
+ v( s! }* ^$ q. F! Z* T我見有d做到批發價,幾蚊人仔有交易,有d聲稱係做外銷,但呢批係貨尾/有輕微的勾絲,所以才咁平。. U8 K& Q( u% o2 t; u$ ~; H1 m

7 [# `% [5 u1 x5 O  Y# u' k$ r6 `' ^十幾蚊3對真係著一兩次真係都冇乜要求,但都估唔到用網袋洗一次就勾絲。。質地上係咪真係超薄、著咗都唔多 ...
8 ?1 B; R4 b% e2 \
只係比較薄,而且係反光,加上我腳長又粗,都清楚見到絲襪的紋理。
) c! h* S. c, W! Y& U( W( W以前買的日本牌子,無標明0d,但係差唔多薄,真係無咁易爛,當然價錢貴很多