嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

小妹最近GE一個經歷

小妹最近GE一個經歷

話説小妹仲系學生泥0 Z+ \- j3 d3 t3 N% H: m/ Q
本身亦好想做女仔5 A( O. x, K# ?4 m" z# n
而小妹身邊有個都幾fd GE女同學; Q! |+ b8 r& L# k. Y
呢位同學亦都知我想做女仔
" g, d: b1 T' T佢有時甚至會教我點樣女仔啲& H" c5 T. N6 f
# F% u5 ?0 b9 s# u% E, C
就系前日,因為學校果到有活動要搞
) {* X0 k& E, i& ~8 f! i3 b; b+ C我同佢都返左去學校幫手: f' Q* }$ c) z/ A( ~* J4 P! N
個日我地搞到8點幾先搞完
9 n6 _7 k, D5 d1 U8 E學校個時系争返好少人
3 u) M; K, h) X  T7 h# \% @  i+ n, ^! I( z1 ]6 |
跟住佢無LALA問我系咪好想做女仔5 ^. e5 h- K0 P
我就答系,跟住佢就拉左我入女厠到+ Q- O$ f* s, }: g: |4 N
(因為個時系夜晚,吾驚比人發現XD)2 U" z/ j  |  m2 L- p. W6 M
跟住佢拉左我入其中一格厠格到0 i4 J) K) m' B9 v

3 w. Y6 g$ `: q到最後我地緊系無做啲成人野XD3 N$ @/ z" ]) M- L; d  p
不過佢當時竟然叫我坐系個厠所上面
, y$ W$ f3 P" ~. q+ a話教我點用女仔方法去厠所' t, w* z( _2 O) U
跟住佢又無LALA除褲(佢果時着PE服)
7 _9 H9 \7 V) u, x! O話教我用女仔方法自慰(果時我將我下面"收埋"左,所以下面好似女仔甘)
  B4 c: l/ S$ N# v4 f) O: b) c8 p! ?& Y
依家諗返起真系幾爽下XD; w/ G5 P( p% u& [8 T4 }2 B
純粹分享下小妹GE經歷
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁之後仲有冇一齊share做女仔既心得?9 V. G& b  ?/ p9 z6 a
大家之後見面有冇尷尬?

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 21:48 發表   ( b/ K9 J4 [6 C7 m# \$ Q2 I$ ]& m
話説小妹仲系學生泥1 q) E% b. e1 p) ?$ D4 N; }+ M
本身亦好想做女仔
. _$ D, e4 z. J) h' X* P2 s0 K; F而小妹身邊有個都幾fd GE女同學) q0 D# g4 a( y! N, A4 {0 f
呢位同學亦都知我想做女仔, H5 k- N+ l5 _
佢有時甚至會教我點樣女仔啲
  p' M4 F' y5 W
' V8 o9 y2 V# M$ f7 m就系前日,因為學校果到有活動要搞* p+ z% k& U7 B
我同佢都返左去學校幫手
5 G: k2 l. ?6 c+ S! Y個日我 ...
: ?9 {6 Q4 R& j5 X2 K

3 u$ O3 k4 \+ W6 L/ Y# V話時話, 妳個女同學都幾豪放下WOR....

Any more details~quite interesting!!!

睇落去有啲似咸故...係咪男人啲幻想咋...
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

嘻嘻! Vickie反而想知妳當時有無反應?9 Y; g9 k, S6 u7 a% ?8 |' x
有的話妳位同學又有咩反應呢?

當時我諗到諗吾到...
* D# d' K+ \2 U1 `3 R/ P但全個過程都系真GE: w/ u7 t) V% p
之後我地都系甘好朋友XD

點解你收埋左弟弟既??! \0 K) g( z! Y" L/ ?6 ^' _" i
教自慰~?!佢有無示範~~

引用:
原帖由 Joe 於 2013-7-14 22:48 發表   8 U7 }2 |1 I: C; N
點解你收埋左弟弟既??, r. F+ Z$ o! R0 f9 W
教自慰~?!佢有無示範~~
& Y0 C: u5 O2 [0 u
小妹平日出街都會收埋下面; I* |  \5 ~, l$ [) S% F$ f$ [* F! |
心理上舒服啲~
( e. q' s7 s, W5 F" R佢當時有示範

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 22:54 發表   2 t) G- h/ @% R3 v6 E* M

7 {" X1 Q* U9 C: V$ n小妹平日出街都會收埋下面
( P% f, j* L, ]* g) O% w心理上舒服啲~, H, A1 G2 w3 O; ^( e
佢當時有示範
' B( I) y7 Y6 Q; g" k( O' u( r( N3 Y$ k
有趣有趣!!!!!, G& t6 r7 z4 [1 I( H, @
佢做完到你~?有無多D野講者~~哈哈

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 22:46 發表   ! y" D7 I) w/ |
當時我諗到諗吾到...7 X+ C' H. v0 A# t
但全個過程都系真GE
: V: G9 D. U0 [之後我地都系甘好朋友XD
3 v3 k& \0 M. b3 y) g# O3 X
: d0 J5 o# ?" Y$ g; O4 p
then next step she may teach you how to dress up as female. 4 E/ q$ b' q7 B' A! i: E

有個咁正既女同學就好啦- @1 j" s; V' j3 @; h7 s4 f
可以一齊做姐妹, 一齊出街扮靚, 有咩請教佢; }1 v8 Z" w; ^- \- S
+ }0 P7 M0 p, A1 u& i
最重要一齊搵食

" N6 {, _; {% G9 r/ w, _! N
呵呵

嘩~~~吾係掛~~~~~

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 22:54 發表   & H7 r( D+ t* T2 |- a6 {% E

* D- j4 k' j! O7 N; F8 l小妹平日出街都會收埋下面
) a9 |7 ~( o' Y4 f4 J) w心理上舒服啲~4 @. a; B0 ~/ ]+ J/ A
佢當時有示範
' P0 R! X: `; t/ N/ `, v; d4 `
: ?2 |8 C) e5 P9 M
有無得詳細講下佢點樣示範??

你就好啦,有咁好嘅女同學

引用:
原帖由 pikachu668 於 2013-7-15 10:11 發表   , {" A$ \1 A4 u: H3 {
9 Q# i' o0 X5 J+ |! ?, ~1 M

! D: o) ^0 |5 r4 n有無得詳細講下佢點樣示範??
$ Q* A) S% W( B+ d" a  [( s佢果陣教小妹點捽下面 0 C7 @' o( b3 W$ r- B. Q7 V
小妹跟住佢啲動作泥做,勁High XD

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-15 18:32 發表   # F, }% Z+ D$ r. [+ \7 s
# U. S* F- O1 S& a
佢果陣教小妹點捽下面 2 J6 m$ c# ]4 ^3 W+ e3 a
小妹跟住佢啲動作泥做,勁High XD
2 d* Z6 M- F! a2 f
9 s7 _- _6 K/ j6 h, ~4 C隔住底褲??

佢有無趁機高潮XDD

太像是一個虛構出來的故事了…